SendTo eXpert SRL
SendTo eXpert SRL
Acasa   Despre noi   Contact  
  Validatoarele de bancnote si cititoarele de carduri client automatizeaza complet statiile de carburant.

  Cititorul de carduri foloseste un protocol propriu securizat pentru autentificarea clientilor sau angajatilor companiei in vederea alimentarii si deblocarii pompelor. El este cuplat la calculatorul statiei pe baza unei interfete speciale.

  Imprimanta de tichete poate fi instalata (in functie de tipul ei): in exterior, langa citiorul de carduri (functioneaza si la -20 grade celsius) sau in interior (imprimanta de tichete normala).

  In acest context, o statie poate functiona:

  • independent, fara operator

  • cu operator, cu automatizarea livrarilor (bonul este eliberat automat pe casa de marcat si/sau imprimanta de tichete)

  • cu operator ziua, automat noaptea

  Sistemele sunt fiabile si costurile echipamentelor sunt mici, investitia amortizandu-se in cateva luni. Ele vin in completarea solutiilor noastre ca si ajutor oferit clientilor in desfasurarea activitatii curente.

  Pot fi folosite pentru uz intern si/sau vanzare. Asiguram si carduri inscriptionate direct la noi, la cererea clientului, prin imprimanta proprie, la costuri minime.

  Alta facilitate oferita GRATUIT clientilor nostri este realizata prin site-ul: www.benzinari.ro

  Aici clientii benzinariilor pot vedea in orice moment alimentarile efectuate de masinile din parcul auto. Fiecare client se autentifica si isi vizualizeaza activitatea proprie: alimentari, facturi, plati.

Copyright © 2011 SENDTO EXPERT SRL Galati, Romania. Toate drepturile rezervate.