SendTo eXpert SRL
SendTo eXpert SRL
Acasa   Despre noi   Contact  
Retail.Xecutive.SQL

  Retail.Xecutive.SQL - reprezinta interfata de vanzari configurabila pentru: magazin, supermarket, statii benzina, fast-food, servicii...

  Retail.Xecutive.SQL poate emite mai multe tipuri de documente: bonuri fiscale, facturi, bonuri de consum, avize de insotire a marfii.

  Retail.Xecutive.SQL functioneaza cu driverele celor mai populare case de marcat electronice fiscale: Aclas, Activa, Carat, Datecs, Elka, Eltrade, Euro, Novitus, Optima, Partner, Riel, Sapel, Sam4S, Xkube, TotalK, Orgtech, Epson.

  Aplicatia se conecteaza cu diverse modele de cantare, cantare check-out (preluare cantitate direct de la cantar), display-uri client, verificatoare de pret, scannere coduri de bare, scannere magnetice, scannere RFID...etc.

  Interfata de vanzare Retail.Xecutive.SQL este proiectata pentru a fi operata cu monitoare TouchScreen si/sau tastaturi programabile si poate fi configurata prin restrictii de vizibilitate/accesare asupra itemilor de meniu, stabilirea tastelor tapide pentru butoane si itemi de meniu, setarea limbii aplicatiei pentru eficienta operarii.

  Utilizatorii aplicatiei de vanzare se pot autentifica cu parola sau prin scanarea cardului si pot comunica cu ceilalti utilizatori ai aplicatiilor front-office si back-office prin intermediul unei mesagerii integrate.

  Retail.Xecutive.SQL permite transferul de date in timp real cu server-ul in modul de functionare online si la o anumita perioada configurabila in modul de functionare deconectat, in care datele necesare vanzarii sunt salvate in fisiere locale criptate.

  Datele despre stocuri, vanzari, incasari, clienti pot fi analizate prin rapoartele specializate sau prin intermediul graficelor configurabile, ambele modalitati prezinta functii de export a datelor in diferite formate: PDF, XLS, DOC, RTF, XML, BMP, PNG, JPG, GIF, TIFF.

  Retail.Xecutive.SQL ofera solutii eficiente de fidelizare a clientilor prin configurarea de promotii desfasurate pe diverse perioade de timp pentru beneficierea de produse cadou, preturi si discounturi speciale, prin aplicarea de discount liber pe articol sau document, precum si prin sistemul info-coduri care permite inregistrarea vanzarilor pe diferite categorii de clienti.

  Autentificarea utilizatorilor se face cu parola sau pe baza de card; validarea unor operatii complexe se poate face doar de catre utilizatorii cu drept de administrator prin scanarea cardului.

  Aplicatia permite vanzarea de produse cantaribile prin scanarea etichetelor tiparite de cantare electronice; cantarele pot fi gestionate de un modul specializat functie de tipul acestora si modul de comunicare.

----------------------------------------------------------------------------------------------

Xecutive.SQL.LITE

Program utilizat pentru gestiunea de stocuri inclusiv emitere factura cu chitanta,factura cu bon fiscal etc.  

----------------------------------------------------------------------------------------------

SE ASIGURA IMPLEMENTARE, SUPORT TEHNIC SI DE SPECIALITATE

PENTRU DETALII SI OFERTA VA RUGAM SA NE CONTACTATI.

Copyright © 2011 SENDTO EXPERT SRL Galati, Romania. Toate drepturile rezervate.